Populaire kledingcombinaties die je moet kennen!
Geen categorie

Populaire kledingcombinaties die je moet kennen!

We hebben allemaal weleens keuzestress ervaren tijdens het samenstellen van een outfit. Je kleedt je vijf keer om voordat je echt de deur uitgaat. Dit is zeker in geen enkele situatie fijn, maar op momenten van haast kan dit extra vervelend zijn. Ook tijdens het shoppen kun je keuzestress ervaren. Wat ook niet gek is, want er zijn zoveel winkels met een leuk aanbod, zoals https://www.thestorewoerden.nl/. Daarom hebben wij een aantal populaire en goede kledingcombinaties verzameld die je moet kennen. Met deze combinaties wordt het ervaren van keuzestress verleden tijd!  

Een oversized blouse met een baggy jeans

Met deze tijdloze combinatie kan het nooit fout gaan! Een wijde spijkerbroek ziet er altijd stijlvol uit. Hierbij kun je het beste kiezen voor een katoenen blouse in blauw of wit. Met deze combinatie heb je altijd een geslaagde outfit voor school of werk. De blouse kun je op verschillende manieren dragen. Stroop je mouwen op en laat de bovenste knoopjes los voor een nonchalante look. Als je er netjes wil uitzien kun je de blouse in je broek doen en een bruine of zwarte riem om doen. Met deze outfit sla je de plank zeker niet mis!  

Leer op leerLeren items zijn stoere kledingstukken die uitdagend kunnen zijn om te combineren. Wanneer je hier geen tijd voor hebt, kun je het beste kiezen voor de veiligste optie. En dat is leer op leer. Hierbij is het handig om ieder geval een zwarte leren broek aan te doen. Daarbovenop kun je natuurlijk ook zwart aan doen, maar je kunt ook kiezen voor wit of een opvallende kleur, zoals rood. Je kunt gemakkelijk een blikvanger toevoegen, zoals een leuk handtasje. Hierdoor lijkt het alsof je echt moeite in je outfit hebt gestopt!

Een blazerpak in een kleur 

Als je echt helemaal radeloos bent is het dragen van een blazerpak de beste optie. Je kunt er uiteraard een zakelijke look van maken door een blouse en hakken bij te combineren, maar je kunt ook kiezen voor een informele combinatie. Door te kiezen voor sneakers en een basic witte shirt. Andere kledingstukken die je onder je blazer kunt dragen zijn satijnen blouses, tank tops en doorzichtige topjes met een hemd. Je kunt er eigenlijk van alles onder dragen! Het is maar net welke stijl jouw voorkeur heeft. 

Een spijkerrok met knitwearHeb je geen zin in een spijkerbroek, maar wil je wel een denim item dragen? Dan is de spijkerrok het perfecte alternatief! Er zijn vele verschillende spijkerrokken, dus er zit zeker iets tussen wat bij jouw smaak past. Doe er een wollen trui bovenop en je maakt gelijk al een fashion statement! Wees hierbij ook niet bang om te experimenteren met verschillende kleuren en printjes. Als je een donkere spijkerrok aan doet, kun je bijvoorbeeld een trui aan doen met een felle kleur. Bij een lichte spijkerrok kan het nooit misgaan met zachte kleuren, zoals baby blauw of lila!

Kortom, dit zijn alle clothes en combinaties waarmee je zorgeloos en met stijl naar buiten kunt gaan!

Dit vind je misschien ook leuk...