Vrije tijd

4 Drankspelletjes die je nog niet kent

Heb jij met je vrienden al veel leuke spellen gespeeld? Toch zullen er vast en zeker nog wel wat spellen zijn waar je nog nooit van hebt gehoord. We hebben voor jou 4 tips van drankspelletjes die je echt eens gespeeld moet hebben. Lees daarom snel verder en laat je inspireren, dit belooft weer een leuke avond te worden!

Spel tip 1: Keihard Zuipen Kaartspel

Een spel wat er om vraagt om gewoon eens te proberen. Het is wel een spel voor de sterke maag, vol met hilarische opdrachten. Als je het spel Bussen of Kingsen kent, dan is dit een leuke variant daarop. Je hebt wel veel drank nodig als je dit spel gaat spelen met vrienden. Daag je vrienden uit om de opdrachten aan te gaan, ontdek leuke waarheden en wie kan de meeste moeilijke vragen beantwoorden? Als je het niet goed doet zal je gestraft worden…

Spel tip 2: Bier! Het kaartspel

Dit spel kan gespeeld worden met twee tot zes spelers en zorgt voor een gezellig avondje kaarten. Als je van bier houdt, dan wil je dit spel zeker spelen. Haal een krat bier in huis, nodig je vrienden uit en spelen maar. Drankspelletjes opdrachten heb je hier meer dan genoeg, ga jij het redden om tot het eind nuchter te blijven?

Spel tip 3: Denken en tanken

Durf jij je vrienden uit te dagen door samen de strijd aan te gaan met allerlei spannende en uitdagende opdrachten? In totaal heb je 56 verschillende kaarten met spellen, uitdagingen en opdrachten, dus je kunt wel even vooruit! Wie daag je uit? Wie kan er tot het eind nuchter blijven?

Spel tip 4: Dronken kaartspel

Je hebt bij dit spel te maken met verschillende categorieën vol met vragen en opdrachten. In totaal zijn er wel 100 verschillende kaarten en je gaat hoe dan ook dronken worden als je dit spel speelt. Het spel is iedere keer anders, maar ook zeer spannend. Het is een Engels spel, dus nog eens leerzaam ook. Zeker als je dan wat gedronken hebt kan dat zorgen voor de mooiste momenten. 

Dit vind je misschien ook leuk...