Vrije tijd

Amsterdam als plek voor jouw evenement? Uitstekende keuze!

Want wat je ook maar precies wilt organiseren, in Amsterdam is iedereen welkom. Een intiem samenzijn met familie of een grootschalige manifestatie, alles is mogelijk!

Allereerst moet je goed weten wat je wilt. Want zolang je weet wat je wensen voorkeuren zijn, heb je het een stuk gemakkelijker bij het uitkiezen van de juiste locatie. Oppervlakte, sfeer, parkeergelegenheid; we noemen nu slechts een aantal zaken die je grondig in overweging zult moeten nemen. En wanneer je toch twijfels hebt, kun je altijd contact opnemen met de organisatie die de zaal of het gebouw beheert waar jij je zinnen op hebt gezet.

Ben je klaar om de ideale plek te vinden waar jouw evenement gerealiseerd kan worden? Lees dan snel verder voor inspiratie, enkele voorbeelden en de nodige indrukken!

Trouwen in Amsterdam

Om te beginnen willen we jullie van harte feliciteren met jullie aanstaande huwelijk. Fijn dat jullie hebben besloten om elkaar in Amsterdam het jawoord te geven! Want dat is heel goed mogelijk volgens de typische tradities van die stad, waaronder in een heuse tram. Ja, dat lees je goed! Tevens kun je de mooiste dag van je leven doorbrengen in het statige NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Met een sfeer die zowel als modern en authentiek tegelijk omschreven mag worden, is romantiek nooit ver te zoeken. Andere bijzondere trouwlocaties in Amsterdam zijn Floor17, met een schitterend uitzicht op de stad en Desmet Studio’s, voor een grandioos knalfeest!

Trainen in Amsterdam

Je bedrijf zal moeten overleven in welke sector dan ook, aangezien concurrentie altijd en overal op de loer ligt. Zorg ervoor dat je collega’s en jij de juiste kennis en vaardigheden paraat hebben en schroom niet die aan te scherpen. Bijvoorbeeld door een training te organiseren of te volgen bij iemand die van wanten weet. Kies ook daar de perfecte ruimte voor. Bijvoorbeeld het UP Office Building, waar je het gevoel krijgt dat de wereld – of in ieder geval Amsterdam – aan je voeten ligt. Vanwege de hoogte, voor alle duidelijkheid. Maak er een cultureel uitstapje van door voor de Hermitage te kiezen. Of ga voor een minimalistische ruimte in de Patronage!

Vergaderen in Amsterdam

Zonder een specifiek doel voor ogen heeft vergaderen natuurlijk weinig zin. Hoog tijd dus om een ruimte te vinden waar jullie alle vrijheid hebben om contracten te sluiten en plannen te bespreken. Zolang de plek die je kiest inspirerend is, zoals de binnen- én buitenkant van Grand Hotel Amrâth, weet jedat je gebeiteld zit. Bovendien zijn alle soorten evenementen welkom in ADAM’S ID Meeting & Events centrum met zijn moderne uitstraling. Of is een authentieke sfeer wat je zoekt, die je volop vindt in Grand Café Restaurant 1e Klas?

Je leest het al; de mogelijkheden liggen in Amsterdam voor het oprapen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *