Overig

Feesten in Groningen

Gefeliciteerd, jullie eerste order is binnen! Of jullie duizendste. Hoe dan ook, iedere mijlpaal is het vieren waard. Met een dergelijke instelling zet je team iedere keer weer hun beste beentje voort!

Het is altijd een verstandig plan om de inzet van je medewerkers te belonen met een feestje. Zo heeft iedereen het idee dat zijn of haar inzet volop gewaardeerd wordt en krijgt iedereen als individu maar ook als team weer voldoende motivatie om zijn of haar best te blijven doen! Dat komt omdat iedereen zijn of haar collega’s meer en meer als familie gaat zien. En het bedrijf waar jullie werken als een thuis. En dat is het toch eigenlijk ook? Net als een gezin doet iedereen hier zijn of haar stinkende best om alles op rolletjes te laten verlopen.

Wanneer dat ook daadwerkelijk lukt en jullie onderneming loopt als een geoliede machine, gaan jullie natuurlijk een gezellig bedrijfsfeest in Groningen vieren. Ook al is deze Hanzestad niet jullie thuisbasis, je zult er wel degelijk je draai vinden. Hier zijn namelijk genoeg grotere en kleinere locaties te vinden die ontzettend geschikt zijn om samen te komen en een groepsgevoel te creëren. En te versterken, uiteraard!

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Hieronder hebben we er namelijk alvast drie opgesomd.

Grand Theatre

Nee, het is al heel lang geleden dat je hier nog een bioscoopje kon pakken. In 1939 was het wel als filmtheater gebouwd. Tegenwoordig heeft het pand een prachtige vlakke vloer en wordt het nog steeds als theater gebruikt. En als plek om klein- én grootschalig feesten te vieren! Dit schitterende authentieke pand kun je precies zo indelen als je wilt. Er zijn kleinere en grotere zalen, zodat je altijd zeker bent dat je met gezelschappen van iedere gewenste grootte hier neer mag strijken.

De Drie Gezusters

Gaan jullie gezellig één biertje doen of gezamenlijk een stuk in de kraag zuipen? Tja, je voor één keer laten gaan is geen probleem, zolang er maar geen politie aan te pas hoeft te komen, toch? Hoe het ook zij, voor rustige maar vooral gezellige avonden is De Drie Gezusters dé plek in Groningen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er in dit reusachtige pand meerdere kroegen en zaaltjes ondergebracht. Zo vinden jullie altijd de sfeer waar jullie naar op zoek zijn!

Zeilschip Mars

Een wel heel bijzondere manier om te laten zien dat jullie met elkaar het ruime sop hebben gekozen is door op zeilschip Mars te verzamelen. Dit monumentale water voertuig mogen jullie samen besturen om de teamgeest nog verder te versterken. Gaan jullie door tot in de kleine uurtjes? Dan kunnen jullie hier zelfs overnachten!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

 1. Got tired of Quarantine restrictions
  and the uncertainty of tomorrow?
  While some suffer, others continue to
  laugh all the way to the bank thanks
  to Forex every day. What’s your choice?
  If you’re a go-getter, then I’ve got exactly
  what you need right here and right now!
  Exynox Scalper will assist you to make
  HUGE PROFITS QUICKLY & EASILY,
  so all you need is just to enjoy the
  process, resting on your comfy couch.
  Exynox Scalper indicator is your unique
  key to SUCCESSFUL TRADING!

  Exynox Scalper Review

 2. En güvenilir takipçi sitesi ile profiliniz için Takipçi Satın AL işlemi
  hemen en hızlı şekilde profilinize yüklenir.

 3. Hello there! I know this is kinda off topic but I
  was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one?
  Thanks a lot!

 4. Hi there, I wish for to subscribe for this webpage
  to get most recent updates, therefore where can i do it please assist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.