schaduwdoek
Huis & tuin

Een schaduwdoek, de hipste tuintrend van dit moment

ZONZ is al jaren dé specialist op het gebied van standaard en maatwerk schaduwdoeken. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment schaduwdoeken, zodat je altijd het doek vindt dat past bij jouw tuin, balkon of terras. De medewerkers van ZONZ staan dagelijks voor je klaar om advies te geven en mee te denken over jouw wensen. 

De voordelen van een schaduwdoek kopen

Je kan de schaduwdoeken van ZONZ bestellen als standaard of maatwerk product. Het voordeel van een schaduwdoek is dat deze eenvoudig te bevestigen is in de tuin of op het terras en vervolgens kan deze het gehele zomerseizoen buiten blijven hangen. Het doek is bestand tegen weer en wind, dus eenmaal opgehangen heb je er geen omkijken meer naar. Niets is zo vervelend als de hele zomer een zware parasolvoet moeten verplaatsen, dus daarom is een schaduwdoek de ideale oplossing.

Online gratis doeksamples bestellen

Bij ZONZ bestel je online gratis doeksamples voor jouw schaduwdoek. Ontdek hoe het doek eruit komt te zien in jouw tuin. De samples zijn verkrijgbaar voor schaduwdoeken, lamellendoeken en winddoeken. Je kunt de samples bestellen in verschillende materialen en kleuren en wij leveren ze gratis bij jou thuis.

Een harmonicadoek voor afwisseling tussen zon en schaduw

Je zit heerlijk in de zon, maar na een paar uur breekt het zweet je uit. Herkenbaar toch? 

Met een lamellen-harmonicadoek bepaal je zelf hoelang en wanneer je wilt genieten van de zon. Je kunt het doek op een eenvoudige manier open en dicht schuiven door middel van een katrolsysteem. Wanneer het opeens begint te regenen, zijn de waterdichte lamellendoeken ook een oplossing. De harmonicadoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en er is keuze uit een lucht- en waterdoorlatend of waterdicht doek. ZONZ helpt graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft kleur, vorm en afmetingen, dus huiver niet om contact op te nemen met ons!

Nooit meer last van wind en laagstaande zon

Bij ZONZ heb je keuze uit verschillende wind- en privacyschermen in verschillende kleuren en maten. De schermen zijn eenvoudig zelf te monteren en ze zijn geschikt om permanent buiten te hangen. De schermen dienen voor privacy en beschermen tegen wind en laagstaande zon. Waar vroeger een scheidingswand werd geplaatst voor meer beschutting, gebruik je tegenwoordig een oprolbaar privacyscherm.

Kijk voor meer informatie over zonwering en ons ruime assortiment op www.zonz.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *