Beauty & mode

Tassen bedrukken: de verschillende mogelijkheden

Heb jij er al eens over nagedacht om je tas te laten bedrukken? Zo nee, dan wordt het eens tijd! Je kan er namelijk super leuke creaties mee maken! Je kan ervoor kiezen om een tas die je al hebt te laten bedrukken, of je kan een bedrukte tas gelijk bestellen. Het is een leuke manier om over een tas te beschikken die nog niemand heeft, want je kan namelijk helemaal zelf het ontwerp bepalen! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een logo of een foto! Denk bijvoorbeeld aan een foto van je vriendengroep of je huisdier!

Verschillende materialen

Wanneer je een nieuwe bedrukte tas wilt aanschaffen, is het belangrijk dat je eerst nadenkt wat voor materiaal tas je wilt. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een non-woven tas. Dit is een erg goedkope, maar milieuvriendelijke optie! Non-woven tassen zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic. Het bedrukken van dit soort tassen gebeurt daarbij ook nog eens heel snel! Je kunt daarnaast ook kiezen voor katoenen tassen, jute tassen, polyester tassen en nylon tassen. De kwaliteit van deze materialen wordt op verschillende manieren aangeduid. Zo wordt de kwaliteit van katoen uitgedrukt in het aantal gram en wordt polyester aangeduid aan het aantal denier. Zo bestaat een dikkere tas, bijvoorbeeld een koeltas, uit 600D (denier) en een licht rugtasje van polyester uit 190. Tassen bedrukken geeft dus naast de opdruk ook veel mogelijkheden met zich mee qua materiaal!

Verschillende soorten tassen bedrukken

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel laten bedrukken. We spreken dan nu nog steeds over het bedrukken van tassen natuurlijk. Wat je vaak ziet is dat canvas tassen bedrukt worden of de welbekende rugtasjes met touwtjes. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een unieke boodschappentas! Weg met al die plastic tasjes. Tas nodig voor de sportschool? Ook sporttassen zijn mogelijk om te bedrukken. Zo weet je altijd precies wat jouw tas is en kan daar geen verwarring over bestaan. Je kunt ook denken aan wat meer zakelijke tassen. Maar ook tassen voor op reis! Herken snel je trolley of reistas op de lopende band op het vliegveld door jouw eigen unieke opdruk. Wanneer je naar het strand gaat, neem je jouw bedrukte strandtas mee en betaal je een ijsje met het geld uit jouw bedrukte portemonnee! Zoals al gezegd, je kunt het zo gek niet bedenken.

Zo zijn er nog wel tal van drukwerk mogelijkheden te vinden op https://www.bedrukken.nl/ 

Dit vind je misschien ook leuk...