Beauty & mode

Schoonheidsidealen – een fillerbehandeling is zo gek nog niet

Schoonheidsidealen, ze veranderen met de eeuwen, jaren en zelfs maanden. Het is dus ook lastig om te spreken van ‘het schoonheidsideaal’. Daarbij komt natuurlijk dat iedereen weer een andere voorkeur heeft. Zo betekent het niet dat iedereen het eens is als er een huidig schoonheidsideaal speelt. Zo kan het per land en per cultuur ook weer verschillen. Of je voorkeur meer uitgaat naar ‘all natural’ of een fillerbehandeling ook niet verkeerd vind, het kan allemaal en het is inmiddels allemaal even normaal! Tegenwoordig zijn er dan ook meerdere plekken om dit soort behandelingen te doen, kijk zo ook eens naar een fillerbehandeling in Den Haag!

Puur natuur

Zoals al genoemd is het normaal dat schoonheidsidealen schommelen met de tijd. Een schoonheidsideaal waarvan we wel kunnen zeggen dat ‘ie blijvend is, is de natuurlijke look. “What you see is what you get” is hierbij het motto. Puur natuur houdt in dat iemand uitstraalt wie hij of zij is, zonder te veel poespas. Bijvoorbeeld geen hele heftige gezichts- of oogmake up. Een natuurlijke uitstraling betekent niet dat wanneer iemand een beetje makeup draagt hij of zij al niet meer ‘natuurlijk’ is. Make up kan het gezicht namelijk ook op een subtiele manier complimenteren! Een natuurlijke look hoeft tegenwoordig ook niet perse meer te betekenen dat er niks gedaan mag worden qua ingrepen. Het gebruik van een klein beetje filler, betekent namelijk niet dat iemand gelijk een ander gezicht krijgt. Fillerbehandelingen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat kleine lijntjes verminderd worden, iemands gezicht weer op de goede manier gecomplimenteerd wordt en diegene ook weer meer straalt. 

Waarom een taboe op fillerbehandelingen onterecht is

De tijd dat men zich niet meer durft uit te spreken over de ingreep van cosmetische behandelingen zoals fillers, is gelukkig steeds minder in het zicht. We worden steeds comfortabeler met het uiten van dit soort informatie over onszelf. We kunnen namelijk wel stellen dat er een onterecht taboe heerste op het nemen van fillers. Waarom het als niet oke werd gezien om dingen aan jezelf te veranderen is niet helemaal duidelijk, maar dit kan natuurlijk ook komen door een bepaald schoonheidsideaal dat weer aan het veranderen is. Wat men vaak te zien kreeg waren de hele heftige ingrepen en hoorde ze de meest enge verhalen over gevallen waarbij het fout was gegaan. Niet wetende dat dit eigenlijk hele zeldzame gevallen zijn en dat het nemen van fillers voor een anders niet eens altijd

 te zien is! Het kan bijvoorbeeld gaan om een klein fronsje in het voorhoofd waar iemand zelf niet blij mee is en zich heel erg aan stoort. Een ander valt dit waarschijnlijk niet zo erg op, maar met behulp van een fillerbehandeling kan dit heel simpel opgelost worden, waardoor iemand zich weer zekerder voelt over zichzelf! Een kliniek die daar helemaal in gespecialiseerd is, is The Doctors Cosmetic Clinic en doet fillerbehandelingen in Den Haag!

Het kan namelijk simpelweg ook zo zijn dat je gezicht niet uitstraalt wie jij echt bent of hoe jij je voelt. Wanneer mondhoeken gaan hangen bijvoorbeeld, komt iemand als snel een beetje somber over wanneer dit helemaal niet het geval hoeft te zijn! Een fillerbehandeling kan dit dan gemakkelijk oplossen en een boost geven aan iemand zelfvertrouwen!

Meer weten over een fillerbehandeling in Den Haag? Kijk dan op: https://www.thedoctorscosmeticclinic.nl/ 

Dit vind je misschien ook leuk...