Huis & tuin

Verhuizen naar Rotterdam: dit zijn mooie plekken om te wonen

Het is tegenwoordig erg lastig om een geschikte woning te vinden. Dit lijkt in de huidige woningmarkt enkel mogelijk voor mensen met een groot budget of starters met rijke ouders. Dat is natuurlijk erg vervelend voor iedereen die niet binnen deze groep valt. Toch is het zeker mogelijk om een geschikte woning te vinden, maar dit kost waarschijnlijk wel veel moeite. Als het je leuk lijkt om in een grote stad te wonen, kan Rotterdam een goede keuze zijn. Dit zijn een aantal leuke plekken om te wonen in Rotterdam. 

Een woning in het Oude Noorden

In het noorden van Rotterdam ligt een leuke wijk die bekend staat als het Oude Noorden. Dit is een wijk die gebouwd is aan het eind van de negentiende en aan het begin van de twintigste eeuw. Tegenwoordig is de wijk weer ontzettend hip en is het een hartstikke leuke woonplaats voor mensen die het leuk vinden om in een stad te wonen, maar die toch een beetje op zoek zijn naar een dorps gevoel. Het leuke van het wonen in deze wijk is het feit dat er allerlei leuke dingen te doen zijn in de buurt. Als je het bijvoorbeeld leuk vindt om uit eten te gaan of om ‘s avonds een drankje te drinken, is het erg fijn om in het Oude Noorden te wonen. 

Wonen in de Delfshaven

Als je op zoek bent naar een grachtenpand in Rotterdam, kun je op zoek gaan naar een makelaar Rotterdam die een woning in de Delfshaven aanbiedt. Dit gebied rondom de klassieke jachthaven is prachtig en daarnaast voorzien van alle zaken die je zoekt aan het wonen in een stad. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan één van de gezellige restaurants en bars die op loopafstand van de haven te vinden zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...