Geen categorie

De 5 meest creatieve manieren om je woorden te tellen

Een blog schrijven is een geweldige manier om je gedachten en ideeën te delen. Het kan echter ook een van de vervelendste taken zijn die je als online schrijver hebt. Er zijn zoveel regels en voorschriften voor dit soort schrijven dat het, als je er nog niet van op de hoogte was, kan voelen alsof het er duizenden zijn. Daarom gebruiken zoveel schrijvers creatieve methoden om hun blogs zoals bij eunewsmedia.com te schrijven. Er zijn ook verschillende andere manieren om je blog taak te automatiseren, als je dat liever hebt dan creatieve methoden. Laten we, om je op weg te helpen, eens kijken naar enkele van de meest creatieve manieren om jouw woorden te tellen en zo een maximumlengte voor jouw blogberichten te bepalen.

Hoe schrijf je een blogpost in een uur

Het feit dat je dit artikel leest is een goed teken. Jij bent het type persoon dat zich in de schrijf-niche wil begeven. Je hebt het potentieel om een geweldige schrijver te worden, maar dan moet je wel de juiste informatie in handen krijgen. Een van de snelste manieren om je schrijf-productiviteit een boost te geven, is een beter inzicht krijgen in hoe lang je blogberichten moeten zijn. Volg daarvoor deze stappen: maak een lijst van al je blogberichten. Kijk vervolgens naar de lengte van elke post en noteer hoe lang die is. Schrijf op hoeveel woorden elk bericht is en voeg het toe aan je lijst.

Hoe tel je woorden in je roman?

De beste manier om woorden te leren tellen is door je huidige werk door te lezen en elk woord te tellen. Het is belangrijk om te onthouden dat sommige woorden kunnen worden vervangen door andere, minder specifieke woorden, maar dit zal je een goed idee geven van welk woord waarvoor wordt gebruikt. Je kunt ook online hulpmiddelen gebruiken om je te helpen bij deze fase van jouw leerproces. Tel woordjes is een handige online woordenteller die je kunt uitproberen. Hiermee kun je woorden tellen van zowel jouw manuscript als van een website. Je kunt ook de Word Counter Mac app of de Word Counter iPhone app uitproberen om je teloefeningen zo handig mogelijk te houden.

Gebruik artikel spins

Als je doel is om lengte toe te voegen aan je blogberichten, kun je denken aan het gebruik van een methode die article spins heet. Bij deze methode voeg je wat code toe aan je blogbericht waardoor het bewerkt moet worden om extra inhoud toe te voegen, een goed voorbeeld is: tom de wal in de krant. De code verschijnt in het bericht wanneer iemand het op de site bekijkt, maar is voor niemand anders zichtbaar. Met deze methode kun je langere berichten maken, maar ze worden wel bewerkt. Misschien wil je ook wat afbeeldingen of video toevoegen aan jouw artikel om de lengte te vergroten.

Tot slot

Als je een boek wilt schrijven dat lezers met plezier zullen lezen, is het cruciaal dat je de juiste balans vindt tussen beschrijving, dialoog en actie. Je hebt de juiste hoeveelheid van elk element nodig, anders leest je boek als drie verschillende aan elkaar geplakte novellen met lomp proza. Hier komt het tellen van woorden om de hoek kijken. Het is een essentiële vaardigheid waarmee je de juiste balans kunt vinden tussen verhaal, dialoog en actie. Het kan moeilijk zijn om woorden te leren tellen, maar het is de moeite waard.

Dit vind je misschien ook leuk...