Geen categorie

Gaat je iPhone vaak kapot? Zo zorg je beter voor je telefoon!

Heb je een iPhone en gaat hij vaak kapot? Dat is natuurlijk erg vervelend en iedereen weet hoe hoog de kosten kunnen zijn voor een iPhone reparatie kunnen zijn. Hieronder een aantal tips om beter voor je iPhone te zorgen en te voorkomen dat hij zo vaak kapot gaat.

Nieuwste software

Zorg er altijd voor dat je de nieuwste software op je telefoon hebt staan. Dit is een vrij algemene tip die Apple altijd aanbeveelt. De nieuwe software systemen bevatten vaak geavanceerde technologieën en verbeteren je telefoon constant. Dus als je een melding op je telefoon krijgt over een software update zorg er dan voor dat je deze altijd download en de nieuwste iOS versie op je iPhone hebt staan. 

Batterij

Een veel voorkomend probleem bij een iPhone is de batterij. Deze gaan vaak kapot en de batterijcapaciteit gaat soms snel omlaag. Gelukkig zijn er een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de batterij zo lang mogelijk mee gaat. Mocht je iPhone dan toch stuk gaan, kijk dan eens bij iPhone repareren Den Haag

Temperatuur

Een iPhone heeft een groot temperatuurbereik, maar de ideale temperatuur voor je telefoon ligt tussen de 16 en 22 graden. Om ervoor te zorgen dat je batterij zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om je iPhone niet aan te hoge temperaturen bloot te stellen. Hierdoor kan namelijk de batterij capaciteit permanent worden aangetast. Door je iPhone op te laden met een hoesje er om heen kan je iPhone ook heet worden. Het is dus beter om je telefoon zonder hoesje op te laden. Ook is het belangrijk om je iPhone vooral niet in de lader te stoppen als hij heet is. 

Batterijniveau

Waarschijnlijk ben je gewend om je telefoon helemaal leeg te laten gaan en daarna op te laden tot de volle 100%. Vroeger werkte dit namelijk heel goed, maar nu niet meer. De hedendaagse telefoons hebben namelijk een ander soort batterij die sneller slijten als je dit blijft doen. Probeer daarom altijd het batterijniveau tussen de 20% en 80% te houden. Zo realiseer je de langste levensduur voor je batterij! 

Scherm

Als je een gloednieuwe iPhone hebt gekocht, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Maar toch gebeurt het vaak dat het beeldscherm van een telefoon stuk gaat doordat mensen hun telefoon laten vallen. Een iPhone reparatie Den Haag is dan noodzakelijk. Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende schade bij een iPhone. Daarom is het erg belangrijk om altijd een hoesje te dragen! Eén van de beste hoesjes om je iPhone te beschermen is het siliconen hoesje met MagSafe. Aan de binnenkant van het hoesje is de voering van microvezel wat voor de broodnodige bescherming zorgt. 

Spigen is een van de beste verkochte iPhone hoesjes. Deze hoesjes zijn budgetvriendelijk, licht, slank en aan de binnenkant zit een luchtkussen technologie die bescherming biedt tegen schokken. 

Naast het dragen van een hoesje om je iPhone heen is het natuurlijk ook belangrijk om de voorkant van je telefoon te beschermen. Plaats daarom altijd een screenprotector op het scherm van je iPhone. Dit voorkomt dat het beeldscherm zal barsten als je iPhone ooit valt. 

Dit vind je misschien ook leuk...