Beauty & mode, Geen categorie

Hoe creëer je sophisticated arm candy?

Drie tips

Het begon een paar jaar geleden in de hippie/bohemian scene; boho chicks gingen verschillende gevlochten armbandjes bij elkaar dragen totdat hun hele armen bij wijze van vol zaten. Het ging vooral om gevlochten armbandjes in alle verschillende kleurencombinaties die je maar kunt bedenken. In de loop der jaren heeft deze trend zich ontwikkeld tot een sjiekere, sophisticated variant, waarbij de arm candy niet meer (alleen) bestaat uit gevlochten bandjes, maar wordt gecombineerd met armbanden van goede en duurzame kwaliteit.

Leuke armbanden

IBIZA proof: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/ibiza-armbandjes/

Het is dus nog steeds super trendy om verschillende armbandjes (en je horloge) bij elkaar te dragen. Om je arm tot aan je elleboog te bedekken is inmiddels toch wel een beetje uit de mode, maar het dragen van drie tot vijf armbandjes kan altijd! Hoe combineer je die het beste met elkaar? We geven je drie tips voor sophisticated arm candy.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/leren-armband/

Combineer verschillende materialen met elkaar. Denk aan combinaties met metaal, leer, textiel. Metalen armbandjes staan bijvoorbeeld erg mooi in combinatie met leer. En dit seizoen kun je volop combineren met de prachtigste edelstenen. Combineer ook deze met metaal, zoals zilveren armbandjes, en je hebt een echte eyecatcher te pakken.

Kies één kleurrange. Dat betekent dat je twee of drie kleuren kiest die goed bij elkaar passen. Gebruik hierbij de regel: goud combineer je met warme kleuren (bijvoorbeeld geel, oranje, bruin) en zilver combineer je met koele kleuren (lichtblauw, groen). Op deze manier hou je het ondanks de vele bandjes ‘rustig’ en dus sophisticated. Mijn favoriet voor sjieke arm candy is op dit moment de combinatie van goud met donkerblauw. Love it!

Combineer verschillende breedtes met elkaar. Heb je bijvoorbeeld een breed horloge? Kies dan voor maximaal één extra brede armband en twee of drie smalle bandjes. Draag ook niet teveel hangertjes; twee hangertjes is de max.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *