Beauty & mode, Geen categorie

Winterse sportmode: editie 2020

Geeft atletische kleding ons werkelijk benodigde motivatie om te gaan sporten? Studies wijzen uit dat de kleding die we dragen ​​directe invloed hebben op ons denken en doen. En het lijkt logisch dat je actiever wordt zodra je sportieve kleding draagt. Deze kleding geeft de benodigde bewegingsvrijheid en waarschijnlijk heb je meer kans om naar de sportschool te gaan of een rondje spontaan hardlopen in de buurt. Deze winter zijn er bovendien allerlei producten verkrijgbaar die sportkleding combineren met technologie om bewegen aantrekkelijk en succesvol te maken tijdens de koude maanden.

Kleding in lagen is belangrijk. Probeer katoen te vermijden, want katoen houdt vocht vast, waardoor het lichaam te snel af zal koelen, en je het koud krijgt. De technologie van Nike’s Dri-FIT kan hierbij een goede oplossing bieden. Dri-FIT is een materiaal dat atleten droog en comfortabel houdt tijdens het bewegen, doordat het zweet van de huid zich naar de buitenlaag van het kledingstuk verplaatst waar het kan verdampen. Speciaal voor de winter is er nu ook Nike Dri-FIT Wool. Samengesteld uit lambswol voor extra warmte en polyester, bekend om het ademend vermogen en soepelheid. De Dri-FIT heeft een mooie lijn wintermode voor zowel dames als heren, en het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de officiële site van Nike.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed

Nike DRi-Fit in actie

In de winterkou moeten we extra bescherming geven aan ons hoofd en handen. Warmteverlies vind plaats op de plekken waar het verschil tussen omgeving en lichaamstemperatuur het grootst is. Lichaamsdelen die geen kleding hebben verliezen de meeste warmte. Tijdens sporten in de kou is dit natuurlijk zeer belangrijk.Denk bijvoorbeeld aan een de stijlvolle Bluetooth muts van Avanca met geïntegreerde luidspreker en microfoon. De techno-muts kan een goede oplossing bieden om het hoofd warm te houden terwijl je luitsert naar je favoriete work-out muziek en ook comfortabel contact met je mobiele telefoon kunt houden. Voor de handen zijn ook bijpassende touchscreen handschoenen verkrijgbaar. Technologie en warmte samen in één stijlvolle combinatie.

Aanbevolen: https://www.hemdvoorhem.nl/kniekousen-heren

Speciaal voor winter met bluetooth

In de winter is de kans groot dat je gaat lopen als het donker is. Zorg ervoor dat je zichtbaar bent voor automobilisten door het gebruik van kleding met bijvoorbeeld reflecterende strepen.Het is bewezen dat autorijders makkelijker de menselijke vorm kunnen herkennen als lopers meerdere lichtpunten dragen. Des te meer reden om ook hier aan trendy gear-up te overwegen. Nathan Sports biedt verschillende slimme producten op dit gebied, waaronder de Light Spur, een reflecterende band die je om de hiel van je schoen kan leggen. De band heeft een eigentijds design, en geeft een extra mode-accent aan elke sportschoen.

Kortom: gear-up en get motivated!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *