Overig, Vrije tijd

Grootschalige of intieme evenementen? Je bent welkom in Rotterdam!

Dromen – en events – zijn er om verwezenlijkt te worden. Dat is al één goeie reden om je heil in Rotterdam te zoeken. Wat voor plekken kun je allemaal kiezen?

Tjonge, is dat even een vraag die je niet met een enkel zinnetje kunt beantwoorden! Want het aanbod voor evenementenlocaties loopt in de Maasstad heel erg uiteen. Daarom is het ook dé plek om geïnspireerd te worden en anderen te prikkelen. Bovendien zijn ze in Rotterdam ook niet vies van een feestje. Zeker niet wanneer Feyenoord de beker weet te winnen! Maar ook wanneer voetbal niet in het spel is, zit de sfeer er hier altijd goed in, dat zul je wel merken.

Waar is dat feestje?

Ja, in Rotterdam, dat zeggen we toch net? Het maakt in deze metropool niet uit hoe groot of klein je gezelschap is, de perfecte plek vind je wel. Zo is de extreme veelzijdigheid van Villa Thalia erg aantrekkelijk om je fuif daar te organiseren. Ook vele andere events kunnen hier plaatsvinden. Is veel ruimte en een brok sfeer waar jij naar op zoek bent? Dan moet je in Theater de Veste zijn. Indien nodig, kan dit hele gebouw worden afgehuurd voor jou en je gezelschap!

Je bezoekers en jij kunnen pas echt het beest in jullie loslaten door voor Diergaarde Blijdorp te kiezen. Zo zie je maar weer, iedere feestlocatie in Rotterdam heeft zijn eigen karakter en specifieke voordelen!

Trainingen

Het bedrijfsleven is hard. Moet ook wel, je hebt de durf nodig om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. En dan is het zaak dat je een stevige nek hebt, anders ben je al snel een koppie kleiner! Want net als jij willen ook anderen scherp blijven en de competitie telkens een stap voor zijn. Dat betekent dat je er verstandig aan doet om met je collega’s om de zoveel tijd trainingen te organiseren dan wel te volgen. Wanneer je zelf bepaalt waar deze gaan plaatsvinden, kunnen we je enkele plekken aanbevelen.

Zo is daar de Kunsthal in Rotterdam, een artistieke omgeving die constant inspireert. Dat geeft de bijeenkomst zelf een flinke boost! Is je blik op de toekomst gericht maar wil je ook getuige zijn van een rijke geschiedenis? Dan is de Van Nelle Fabriek wat je zoekt. Of kies met je collega’s het ruime sop in het Maritiem Museum Rotterdam.

Congres

Het handige aan Rotterdam is dat het een heleboel centrale plekken bevat die heel gemakkelijk te vinden zijn. Perfect dus voor een boeiend congres! Daar zorgt zeker Hotel New York wel voor, het gebouw waar vroeger de Holland Amerika Lijn gevestigd was. Gebouwen met een bijzonder verleden zijn in Rotterdam sowieso volop te vinden. De Laurenskerk is daar een perfect voorbeeld van. En wanneer multifunctionaliteit jouw sleutelwoord is, kun je altijd nog bij Ahoy Rotterdam terecht!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

 1. Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 2. Hi! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest
  writing a blog post or vice-versa? My blog covers a lot of the same subjects
  as yours and I feel we could greatly benefit from each other.

  If you’re interested feel free to send me an e-mail.
  I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

  My webpage :: delta 8 carts

 3. Ready for Thousands of Dollars of Value for Nothing?

  Grab the World’s New #1 Landing/Funnel and Sales Page System for Free (No
  Credit Card Needed Ever) and Discover How its
  Insane SEO Power Can Land You Commissions Fast

  Access to System for Nothing on Next Page (Nothing to Buy)
  SAS Affiliate – The Easy Way to Grab Commissions
  SAS Affiliate Review

  SAS Affiliate Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.