Beauty & mode

De perfecte combinatie voor een stralende huid!

Wie droomt er nou niet van een egale huid? Met een paar simpele stappen en producten creëer je deze stralende huid gemakkelijk thuis. Ik heb zelf een gemengd tot droge huid + een gevoelige huid en heb vroeger last van puistjes gehad, hierdoor is het voor mij lastiger om de beste combinatie producten te vinden. Door deze tips en het gebruiken van de juiste volgorde is mijn huid ontzettend verbeterd.

Een paar algemene tips voor een goede huid:

  • Hydrateer, probeer voldoende water te drinken.
  • Reinig, maak je huid iedere dag goed schoon.
  • Verzorg, gebruik de juiste producten voor jouw huidtype. 
  • Bescherm, gebruik iedere dag een product met SPF om je huid te beschermen.

Juiste volgorde voor je Skincare:

  1. reinigen met product 
  2. eventuele tweede reiniging met product op zeepbasis (micellair water of iets schuimends)
  3. scrubben of exfoliëren
  4. toner
  5. serum
  6. oogcrème en lipcontourcrème gevolgd door dag- of nachtcrème

Naast de algemene basisregels zijn er ook producten die je helpen met een stralende huid. Veel mensen proberen zoveel mogelijk met een productlijn te werken, echt heb ik mijn favoriete zelf een beetje bij elkaar gezocht. 

Mijn favorieten:

Estee Lauder Advanced Night Repair

Het herstellende serum van Estee Lauder zorgt ervoor dat je elke ochtend opstaat met een verzorgde huid. Smeer iedere avond als laatste stap voor het slapen, een paar druppels van het serum in en je zult merken dat je huid strakker, gladder en frisser wordt. 

Shiseido Complete Cleansing Microfoam

De cleansing foam van Shiseido zit in mijn favoriete reinigingsroutine. Het handige aan deze remover is dat je door de handige pomp geen doekjes of watjes nodig hebt. Vaak gebruik ik dit product nadat ik mijn make up eraf heb gehaald, zodat ik zeker weet dat ik de overige restjes ook van mijn gezicht af is. De microfoam kan gebruikt worden door alle huidtypen. 

Biotherm Life Plankton Sensitive Balm

De dagcrème die ik erg fijn vind is de biotherm life plankton. De Life plankton heeft een genezende kracht en is vrij van parabenen, alcohol en allergene geurstoffen, waardoor deze crème zelfs geschikt is voor de meest droge en gevoelige huid. Direct na het douchen smeer in de dagcrème op en mijn gezicht blijft de hele dag stralen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *