Twijfelaar
Huis & tuin

Puberkamer

Je jongste wordt een puber en heeft een nieuw bed nodig. De gaten zitten al in het matras en het bed wordt gewoon te klein. Ga je dan voor een hoogslaper of toch liever een twijfelaar? En de kamer moet ook gepimpt worden, al dat kinderspul kan echt niet meer.

Je spreekt na enig morren af dat hij eerst z’n kamer gaat ordenen en schoonmaken zodat jullie overzicht krijgen in wat kan blijven en wat weg moet. Hij doet het uiteindelijk toch maar want hij kan niet wachten om een hippe kamer te krijgen. Ook denkt hij vast na over nieuwe posters die bij het nieuwe interieur zouden passen.

Wensenlijstje

Je gaat op een rustig moment zitten met je kind en vraagt wat de wensen zijn. Nieuwe gordijnen, een bureau om belangrijke documenten in op te bergen en dus een nieuw bed. Het is de bedoeling dat nieuwe klasgenoten er kunnen vertoeven zonder dat je kroost zich geneert. Je vindt het nogal een wensenlijstje maar begrijpt zeker de noodzaak. Een kamer weerspiegelt veel van degene die er gebruik van maakt.  Je besluit om met je man te overleggen en samen een planning te maken.

Leve online bestellen

Jullie besluiten om het bed prioriteit te geven omdat een goede nachtrust heel belangrijk is. Welke stijl bevalt het meest en hoeveel mag het eigenlijk kosten? Na enig overleg maken jullie een top drie en de telg mag uiteindelijk kiezen. Er wordt besloten om online te bestellen anders moet je er een dag voor vrijmaken. Ook wordt er gekozen om het bed door een specialist in elkaar te laten zetten want je hebt geen puf om daar zelf mee te gaan rommelen. Samen met de buurvrouw besluit je om de muren ook mee te nemen door ze te verven, dat maakt de kamer helemaal af.

Aanschouw

Een tijd later hebben jullie alles rond en geniet de telg van het nieuwe bed en look van de kamer. Hij was heel blij toen hij hoorde dat de muren ook aangepakt gingen worden. Het was een flinke klus dus jullie zijn blij dat het gelukt is. Ook is er een zitzak aangeschaft om heerlijk in weg te zakken. Nieuwe vrienden zijn snel gemaakt en komen ook regelmatig langs. Dan zitten ze lekker te gamen of te praten of dingen te doen die ouders absoluut niet mogen weten. Als hij nou ook nog de gebruikte borden en bekers naar de keuken zou brengen, dan zou het ideaal zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *