fotolijsten
Huis & tuin

Al je foto’s in een collage

We fotograferen steeds vaker en vaker. We hebben dan ook onze telefoon met camera bijna altijd bij de hand om leuke, spannende, mooie en zelfs verdrietige momenten vast te leggen. Al deze foto’s worden opgeslagen en vaak wordt er verder niet naar omgekeken. Dat is jammer, want je hebt deze momenten immers niet voor niks vastgelegd. Hoe leuk is het dan om deze foto’s af te drukken en er ook echt wat mee te doen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om jouw foto’s aan de buitenwereld te tonen. 

Fotolijsten kopen

De meest voor de hand liggende manier om de afgedrukte foto’s te laten zien aan wie dat maar wil, is het inlijsten ervan in mooie fotolijsten. Fotolijsten zijn er in veel verschillende afmetingen en modellen. Je kunt bijvoorbeeld een klassiek fotolijstje gebruiken voor een bepaalde foto, maar een moderne lijst voor een andere foto. Het nadeel van fotolijsten, is dat je er wel heel veel nodig hebt om al die prachtige foto’s in te lijsten. Gelukkig zijn er ook collage fotolijsten. In deze lijsten kun je meerdere foto’s tegelijk plaatsen en aan de muur bevestigen. Het voordeel is dat het één lijst is en daardoor altijd mooi hangt.  

Een fotowand maken

Een andere manier om van al die mooie momenten één geheel te maken, is een fotowand. Kies een muur, of een gedeelte ervan, en beplak deze op speelse wijze met je foto afdrukken. De deur van de wc is ook een leuk idee. Zo hebben jij en je gasten altijd wat te kijken terwijl ze hun behoefte op jouw wc doen. Het voordeel van een fotowand is dat je nooit uitgekeken raakt. Je hebt immers zoveel foto’s die je kunt gebruiken. Het nadeel is dat ze na het bevestigen moeilijk te verwijderen zijn en je ze dus opnieuw zult moeten afdrukken als je een bepaalde foto elders voor wilt gebruiken.

Fotoslinger ophangen

Een derde fotocollage idee, is een fotoslinger. Deze zijn op verschillende wijzen te creëren. Zo kun je een mooi touw kiezen, deze verticaal bevestigen en hieraan jouw mooiste foto’s hangen. Maar er zijn tevens mooie horizontale slingers te koop, waaraan je dan met een touw jouw foto’s kunt hangen. En er zijn daarnaast ook nog tal van DIY-projecten waarmee je zelf jouw eigen creatie kunt maken. Op die manier heb je altijd een fotoslinger die jou aanspreekt en aan jouw eisen voldoet. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *