Koffie groothandel
Online shopping

Een koffie groothandel ook voor particulieren?

Vroeger was de wereld overzichtelijk. Bedrijven hadden veel koffie nodig en particulieren weinig. Anno 2020 staat de wereld er heel anders voor. Bedrijven zijn er in allerlei soorten: van ZZP’er tot multinational. En een particulier heeft niet alleen maar een pak Douwe Egberts snelfilter koffie nodig voor in het weekend. Veel particulieren hebben een bonenmachine en willen genieten van een lekker kopje koffie. Daarnaast wordt er soms ook besteld voor een vereniging of vriendengroep in grotere hoeveelheden.

Veel koffie groothandels spelen niet altijd in op deze nieuwe trend. Breng maar een bezoekje aan de Sligro, Hanos of Makro. Zij zullen je allereerst vragen naar een pasje en thuis bezorgen zit er ook niet in. Wij zijn daarom gaan zoeken naar een alternatief en kwamen uit bij koffie groothandel Compliment.nl. Een relatief nieuwe koffie groothandel die opvalt vanwege de scherpe koffieprijzen en een goed, uitgebalanceerd koffieassortiment. Graag vertellen wij er meer over.

Koffie groothandel voor particulieren

Bij groothandel Compliment.nl kun je niet alleen terecht voor koffie maar ook voor snoep en schoonmaak. Je kunt wel zien dat de koffie groothandel een belangrijk onderdeel is van het totaal assortiment. Koffie staat nadrukkelijk op de beginpagina vermeld en ook in het hoofdmenu is koffie snel terug te vinden. Het is dus misschien niet primair een koffie groothandel maar ook qua assortiment doen ze niet onder voor een groothandel die gespecialiseerd is in koffie. Dit blijkt ook uit hun assortiment. Alle A-merken koffie is bij deze koffie groothandel te vinden. Te denken valt aan Douwe Egberts, L’or, Kanis & Gunnink, Nescafé, Meesterschap en Lazarro. En de meeste koffie is behoorlijk goedkoop zoals de Douwe Egberts snelfilter. Voor de echt, goedkope koffie is het de moeite waard om eens te kijken naar de minder bekende merken die ze online verkopen. Wij kwamen bijvoorbeeld koffiecups tegen van het merk Barzini. Behoorlijk goedkoop en ze passen in een Nescafé machine. En deze cups worden al verkocht in zakjes met daarin 24 cups. Ideaal, ook voor particulieren.

Koffiemachine groothandel voor particulieren

Ook als particulier heb je soms een koffiemachine nodig. Soms voor thuis maar ook voor bij je vereniging, kerk of sportkantine. Bij koffie groothandel Compilment.nl hebben ze een ruim assortiment koffiemachines. Uiteraard hebben ze een koffiemachine voor koffiecups. De L’or Lucente is daarin wel de meest bekende en die bieden ze behoorlijk goedkoop aan. Daarnaast heeft koffie groothandel Compliment.nl ook koffiemachines voor grotere groepen. Te denken valt bijvoorbeeld aan de Bravilor novo koffiemachine. Deze koffiemachine wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld sportkantines en kerkgebouwen. Met deze koffiemachine zet je gewoon filterkoffie zoals je thuis ook gewend bent maar zit bovenop de automaat een warmhoudplaat waar je nog een kan op kwijt kunt. Ideaal voor vrijwilligers om mee te werken. Dus standaard 2 kannen koffie paraat. Naast de kleinere koffie automaten hebben ze ook koffiemachines voor grootverbruik. Ook koffiemachines van Douwe Egberts. Het grote voordeel van het bestellen bij koffie groothandel Compliment.nl is dat de prijs inclusief installatie en bezorging is. Je wordt dus geheel ontzorgd!

Bestellen zonder account

Wat deze koffie groothandel ook erg geschikt maakt voor particulieren is dat je kunt bestellen zonder account. Je ziet dus direct de prijzen, je geeft aan wat je nodig hebt en kunt direct bestellen en betalen. Overigens is dat niet alleen handig voor particulieren maar ook voor bedrijven. Geen gedoe meer met pasjes, accounts, en wachtwoorden die kwijt zijn. Bij koffie groothandel Compliment.nl kun je direct bestellen en de volgende dag is het al geleverd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *