sexy lingerie
Beauty & mode

Kleren maken de man niet uit… jou wel!

En misschien heb jij zelf wel een vrouwelijke partner die denkt dat kleding tijdens een intieme avond of nacht geen enkel effect heeft op de opwinding. Je partner zal nog raar staan te kijken!

Ja, natuurlijk drapeer je kledingstukken doorgaans op de grond wanneer jullie niet van elkaar af kunnen blijven. Maar dat is nog geen reden om er niet ontzettend smakelijk uit te zien! Bij een uitgebreid diner ga je ook niet zeuren om het hoofdgerecht wanneer je eigenlijk nog maar aan het aperitief toe bent. Dit is net zoiets. Denk aan het belang van voorspel. Beschouw dit dan maar als een soort visuele en mentale versie daarvan.

Doe je best op een sexy outfit. Daar zullen je partner en jij uiteindelijk ontzettend veel plezier van hebben. Een spectaculaire nacht kan immers niet lang genoeg duren. Dan is een beetje opbouw dus noodzakelijk. Dat kun je ook andersom zien, natuurlijk.

Maar dat doen we niet. Wij geloven in de totaalervaring, niet in het vluggertje. Nou ja, op z’n tijd dan…

Lees verder voor inspiratie die kan helpen om jouw ultieme outfit samen te stellen!

Lak & Leder

Je kunt kiezen uit talloze materialen. zowel binnen als buiten de BDSM scene zijn lak en leer ontzettend populair. Dat komt vanwege de uitstraling én het draagcomfort. Hoewel dat laatste bij sommige extremere outfits juist afwezig is. En misschien ben je zelf ook wel naar zoiets op zoek. Er bestaat op dit gebied voor ieder wat wils.

Naast kledingstukken van deze materialen zijn er ook accessoires die er een aanvulling op vormen. Welke halsband of paar handschoenen past perfect bij jouw rok, jurk, top, of korset van lak dna wel leer?

Bodystocking

Minstens zo spannend is een outfit die heel je lichaam omhult maar toch nagenoeg alles weggeeft. Dit vanwege de transparantie van het materiaal. We hebben het hier over een bodystocking – ja, inderdaad, daarom staat die kop ook boven de alinea, heel slim van je.

Het mooie hieraan is ook dat je kunt kiezen uit talloze exemplaren die voorzien zijn van open cups. En die bevatten dan tevens een handige opening rond je kruis! Dat betekent dat je een bodystocking de hele nacht kunt blijven dragen. Bovendien is die ook altijd verkrijgbaar in jouw favoriete kleur!

Lingerie

Wie op zoek is naar sexy lingerie heeft waarschijnlijk een behoorlijke fantasie. Dat mag ook wel, omdat dit jouw seksleven een behoorlijke boost geeft. Zowel de kleding als jouw hersenspinsels, bedoelen we dan. En die van je partner natuurlijk… Maak een keuze uit de meest waanzinnige kledingstukken van de hoogste kwaliteit materialen om iedere nacht met jouw lief bijzonder te maken. Blijf elkaar verrassen om te zorgen dat het vuur in jullie relatie nooit zal doven!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *