Wie wil jij zijn?
Vrije tijd

Wie wil jij zijn?

Nogal een brede vraag, dat snappen we. Maar jij bent hier, op dit punt van je leven. Stilstaan is geen optie. Dus waar ga je precies naartoe?

Dromen doen we allemaal. Dat is heel menselijk. Maar van enkel dromen komt in de praktijk uiteraard helemaal niks terecht. Je moet werk maken van jouw idealen! Alleen zo kom je ergens. Wil je een bepaald vak uitoefenen, dan zul je hard moeten studeren. Wil je het liefste een wereldreis maken? Dan heb je daar flink wat geld voor nodig, want alleen tickets zijn al niet goedkoop. En dan moet je daar ook nog eens in je levensonderhoud voorzien. Het wordt een heel avontuur, maar laat je door niks of niemand afremmen!

We dwalen wellicht een beetje af. Want laten we het ook eens hebben over degene die jij in je spiegel ziet. Wie tuurt er precies terug en hoe tevreden ben je daarmee?

Op zoek naar jezelf

Mediteren is daarvoor helemaal niet nodig, ook al raden we het je ook niet af. Doe wat je fijn vindt!

Maar sta wel uitgebreid stil bij je uiterlijk. Dat kan een doel op zich zijn, of een middel om je doel te bereiken. Wie verder wil komen in de wereld moet zelfverzekerd zijn. En wie zichzelf wil zijn, moet daarvoor durven uitkomen!

Mocht je dus niet tevreden zijn met de stijl die jij jezelf hebt aangemeten, is nu het moment aangebroken om streng naar jezelf te kijken en te bepalen hoe je die eventuele verandering gaat laten plaatsvinden.

Garderobe

Die ‘nieuwe’ jij, is die stiekem al in jou aanwezig? En ook in jouw kledingkast? Ga maar eens gauw kijken wat er past bij jouw ideaalbeeld van jezelf! Misschien bezit je de kledingstukken die daar perfect mee samengaan al of kun je aan de hand van wat niet (meer) bij je past bepalen wat je wel nodig hebt.

Je mag best om je heen kijken, hoor. Misschien hoort jouw perfecte uiterlijk wel thuis in een bepaald eculturele stroming waar mensen in jouw omgeving zich ook toe rekenen. Maar we willen wel benadrukken dat je deze verandering moet ondergaan voor jezelf en niet voor iemand anders. Daar word je alleen maar ongelukkig van.

Cosmetica

Een paar simpele details kunnen al genoeg zijn, of komt er een hele beauty routine kijken bij je stijl? In dat geval is het verstandig om een kijkje te nemen op een beautyblog, waar je veel tips kunt vinden over de puntjes die je op vele verschillende manieren op de i kunt zetten. Dat is zeker handig wanneer je nog niet zo veel cosmetica gebruikt in je leven. Alles moet ergens beginnen, toch?

Veel succes met jezelf vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...