haarimplantaten
Beauty & mode

Tarieven voor haarimplantaten

Tegenwoordig hoor je het steeds vaker dat mensenhaarimplantaten willen, omdat ze merken dat hun haren langzaam beginnen uit te vallen in de loop der jaren. Hierdoor voelen veel mensen zich onzeker en kan een haarimplantatie is een handige manier zijn om dit probleem op te lossen. Mocht je bijvoorbeeld inhammen hebben dan is het erg fijn om dit te verhelpen door middel van een haarimplantatie.

Het vinden van een goede kliniek om de haarimplantaten te verkrijgen kan best nog wel lastig zijn als je er geen ervaring mee hebt. Het is daarom een goed idee om op het internet te kijken naar reviews van verschillende haarklinieken. Op die manier kun je een beeld krijgen bij welke haarkliniek je eventueel terecht kan. Ook wil je het liefst niet teveel betalen voor een haarimplantatie. Als je op zoek bent naar een geschikte haarkliniek met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, dan kunnen wij je Visus Haarkliniek aanraden. Kosten haartransplantatie bekijken? Je kan een uitgebreid overzicht van de tarieven op de website vinden.

De prijzen

De prijzen voor een haarimplantatie beginnen vanaf 1.999 euro en kan oplopen tot 7.999 euro in Nederland. De tarieven voor haarimplantaten voor jouw behandeling zijn te bepalen aan de hand van het aantal grafts dat er nodig zijn en de methode die er gebruikt moet worden. Biij een Micro FUE behandeling kan je al voor 1.999 euro klaar zijn en als je de DHI methode wil dan ben je bijna het dubbele kwijt. De Artas FUE behandeling is het duurste, maar deze behandeling is ook zeer gewild omdat er gebruik wordt gemaakt van een geautomatiseerd robot systeem dat zorgt voor de beste resultaten!  

Intake

Om in aanmerking te kunnen komen voor een haartransplantatie zul je eerst een intake moeten inplannen. De experts binnen de kliniek stellen je tijdens de intake een aantal vragen om erachter te komen wat je behoefte precies is. Hierbij onderzoeken ze ook je haartype en hoofdhuid. Zo bepalen ze welke haarimplantatie methode het meest geschikt is voor jou. Tijdens de intake kan je de specialisten vragen stellen om zo zelf ook tot de juiste beslissing te komen. 

Dit vind je misschien ook leuk...