Hoe kunnen SEO en SEA jouw website helpen?
Online shopping

Hoe kunnen SEO en SEA jouw website helpen?

Iedereen gebruikt google wel eens, Maar is het je wel eens opgevallen dat je bepaalde sites altijd hoog ziet staan en andere juist niet? Hoe werkt dit nou precies en nog beter, hoe krijg je jouw eigen site omhoog in de zoekbalklijst? Dit probleem kan verholpen worde met SEA en met SEO. Maar wat betekent dit?

Wat is de betekenis van SEA?

Wat is SEA? SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit houdt in dat je betaalt voor een hogere plek in de zoekbalklijst. De zoekbalklijst is de lijst met websites die je ziet wanneer je iets op google gaat zoeken. Als jouw website bovenaan komt te staan is dit natuurlijk erg gunstig want hiermee krijg je meer bezoekers en met meer bezoekers worden je producten of diensten ook eerder verkocht en dat is natuurlijk wat je met je website wilt bereiken. Maar goed, door te betalen dus hoger staan, aha! Maar als er meerdere mensen betalen dan? Daar is een manier voor. De aanbieders bieden een plek aan en welke website de meeste relevante informatie heeft en een goede website heeft komt hoger te staan. Dus als jij hier gebruik van wilt maken dan is het verstandig om jouw website te optimaliseren. Door deze methode die google gebruikt zorgen ze ervoor dat de mensen die wat willen zoeken de juiste informatie kunnen vinden en dat jij als bedrijf de juiste doelgroep op je website ontvangt.

Wat is de betekenis van SEO?

Wat is SEO? SEO staat voor search engine Optimization. Dit houdt in dat wanneer jij op google iets wilt gaan opzoeken je een zoeklijst tevoorschijn krijgt. Op deze zoeklijst kun je uiteraard kiezen tussen diverse websites en met SEO probeer je ook zo hoog mogelijk in die lijst te staan maar dan zonder te betalen. Om dan uiteindelijk zo hoog mogelijk in die lijst te eindigen moeten er wel een paar dingen gebeuren. Een van deze dingen is om te zorgen dat je pagina snel laadt. Trage pagina’s worden sneller onderaan geplaatst. Verder moet je ook zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is. Dit doe je dus onder andere door een sneller ladende pagina en ook door ervoor te zorgen dat je informatie relevant blijft. Dus geen oude informatie uit 2010! Als al deze handelingen worden uitgevoerd word jouw pagina hoger in de zoeklijst geplaatst.

Online marketingbureau Groningen

Voor goede snelle betaalbare service klik dan op Online marketingbureau Groningen.

Dit vind je misschien ook leuk...