Beauty & mode

Hoe een horloge je outfit compleet kan maken

In het dagelijks leven proberen we natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag te komen. Dit geldt niet slechts voor zakenmensen, die met hun mooie pakken door de stad lopen. Nee, het geldt natuurlijk ook voor de student, de winkelier of de gepensioneerde. We doen allemaal ons best om er toch goed uit te zien. 

Je algemene outfit

Natuurlijk is het meest belangrijke waar je aan moet denken , het hebben van mooie, goede kwaliteit kleding. Als man is het meest chique natuurlijk een pak. Met een pak zie je er namelijk erg gelikt uit, omdat een pak het beste aansluit op je lichaam. Maar goed, een pak is natuurlijk vrij duur in de aanschaf en ook niet altijd geschikt voor elke gelegenheid. Gelukkig zijn er tal van andere opties. Zo kun je natuurlijk ook gewoon het overhemd op een broek aandoen, dit ziet er ook zeer chique uit. Maar een simpele trui is natuurlijk ook altijd goed. 

Schoenen doen natuurlijk ook veel voor je look. Met schoenen kun je je outfit namelijk juist toch nog iets gewaagder maken, door bijvoorbeeld een bijzondere kleur op je blauwe pak te nemen. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Gewoon mooie bruine schoenen zijn natuurlijk altijd aan te raken. 

Oké, we hebben het nu gehad over je kleding en je schoenen. Maar misschien vind je je outfit nog steeds niet helemaal af. Wat kun je dan nog doen? Tuurlijk, je kan een keertje naar de kapper gaan om je haar wat bij te werken. Dit is natuurlijk altijd aan te raden, maar ook niet echt heel bijzonder.

Nee, wat ons betreft maak je je outfit helemaal af met accessoires, en wil vooral een horloge. Waarom maakt een horloge je outfit nu helemaal af? In dit korte artikel leggen we je het even uit. 

Waarom?

Ten eerste, is een horloge, zoals bijvoorbeeld een citizen horloge, gewoon een heel erg praktisch ding om te hebben. Je kan natuurlijk zeggen dat de mobiele telefoon de functie van het horloge overgenomen heeft. Maar toch is het dragen van een horloge er bevorderlijk voor je tijdsbesef. Heb je een druk leven, dan is een horloge dus zeker aan te raden. 

Maar goed, daar hebben we het eigenlijk niet over. Nee, het gaat erom waarom een horloge mooi is. Neem nu even een Citizen eco drive horloge, waarom zou je dit willen dragen. Ten eerste de band. Veel horloges maken gebruik van een mooie leren band die er gewoon erg chique uit ziet. Maar ook een ijzeren band ziet er erg gaaf uit. Dan heb je de wijzerplaat, deze zorgt ervoor dat je outfit wat dynamischer is en dus spannender. 

Het is wel belangrijk bij het kiezen van een horloge dat deze past bij eventuele andere sieraden die je draagt. Ben je bijvoorbeeld een persoon die veel zilver draagt en koop je ineens een horloge met een gouden wijzerplaat dan verstoor je natuurlijk een anders mooie look. Let dus goed op als je een horloge koopt. Maar over het algemeen geldt de regel dat een horloge een eyecatcher is die je outfit helemaal top maakt.

Dit vind je misschien ook leuk...