Online shopping

Het geheim van de veilige verzending

Kon een detectiveroman zijn. Of de titel van een Suske en Wiske album. Maar nee! Er zit niet zozeer iets achter. We gaan het hebben over topkwaliteit verpakkingsmateriaal.

In hoeverre ben je daarvan afhankelijk, horen we je denken? Nou, ga maar na. Wanneer jij als ondernemer een pakket naar een klant stuurt, verwacht hij of zij wel degelijk dat wat er is besteld ook in optimale conditie wordt afgeleverd. Zodra het bij jou de deur uit gaat, is het maar hopen op een goede afloop. Maar wat is nou één ontevreden klant?

Slecht nieuws. Dat is het korte antwoord. Want ook al is er tijdens het transport van alles gebeurd, jij wordt als eindverantwoordelijke gezien. En zodra dit vaker gebeurt en/of mensen negatieve recensies over je bedrijf lezen, is dat natuurlijk niet al te beste reclame. Snap je nu een beetje de impact van een betrouwbare en vlekkeloze bezorging? De klant koopt iets en verwacht niets minder dan waar hij of zij recht op heeft. Dat kun je je afnemers natuurlijk moeilijk kwalijk nemen.

Mocht er toch iets gebeuren, dan kun je maar beter een spectaculaire klantenservice hebben die je probleem oplost. Maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Haal daarom de allerbeste verpakkingsmaterialen in huis om te zorgen dat er nagenoeg niks met de bestellingen van jouw klanten kan gebeuren!

Verpakkingsmaterialen

De keuze op het gebied van kartonnen verpakkingen is ontzettend breed. Maar het gaat jou natuurlijk niet om fabrieksmatig samengesteld papier. Jij wilt kwaliteit zien! Dat betekent dat je papieren of kartonnen dozen, kokers en enveloppen nodig hebt die tegen een stootje kunnen. Dat ligt hem aan de dikte van de van het materiaal maar ook aan de constructie. Die moet uiteraard zeer stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Dat hadden we je eigenlijk niet hoeven vertellen – maar we doen het toch omdat we boefjes zijn.

Hoe dan ook. Je hebt gekozen voor kwalitatief hoogstaand verzendmateriaal. Mocht je een voorraadje inslaan, dan is het alsnog verstandig om er heel voorzichtig mee om te gaan. Dat wil zeggen dat de plek waar je je verzendmaterialen opslaat veilig en droog moet zijn. De luchtvochtigheid mag de stevigheid van je dozen en enveloppen niet negatief beïnvloeden.

Daar komt nog bij dat hetgeen jij wilt versturen wellicht geen gangbare maten heeft. Zoek dan ook het liefste een leverancier uit die maatwerk kan leveren! Geef de gewenste afmetingen van je verzendmateriaal op en bespreek wat de mogelijkheden zijn. En zorg ook altijd voor voldoende opvulmateriaal.

Doos bedrukken

Uiteraard wil je dat klanten blij zijn met hun pakketten en de staat waarin ze die ontvangen. Hopelijk word je geprezen voor je snelle, vriendelijke en doortastende service. Niet alleen richting vrienden en bekenden maar ook via positieve recensies op het internet. Want die worden, net als de negatieve, heel veel gelezen zodra jij een steeds grotere speler op de markt begint te worden!

Vergroot daarom je herkenbaarheid door iedere envelop, koker of doos te laten bedrukken met jouw huisstijl en logo. Want zodra mensen blij worden van jouw service, geldt dat al bij het zien van het pakket!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *