Eten & drinken

Tafeltje dek je!

Maar wacht eens even; deze betoverde tafel dekt zich met willekeurig servies, bestek en glaswerk! Dat moet anders. Dan kun je het beter zelf doen.

Maar ja, hoe weet je zeker dat jouw keuzes bij je gasten in de smaak zullen vallen? Dat wijst zich pas uit zodra iedereen aan tafel gezeten is. Wil je je bezoekers echt behagen? Dan haal je natuurlijk alles uit de kast om de sfeer in je eethoek te versterken en alle facetten van jouw kookkunst volledig tot hun recht te laten komen.

Is dat nou heel erg moeilijk? Niet zolang je weet welke merken het beste bij welke settings passen. Lees daarom even mee en laat je inspireren door onderstaande voorbeelden!

Rörstrand

Uiteraard is smaak heel erg afhankelijk van het individu. Maar zolang je mensen ontvangt waarvan je weet dat ze enigszins romantisch of nostalgisch zijn aangelegd, dan zijn er bepaalde merken waarmee je de bal nooit mis kan slaan. Rörstrand is daar zo een van. Met schitterende series zoals Mon Amie en Ostindia gaan jullie samen op tijdreis. Een culinaire nog wel! Zeker wanneer je er ook zo’n reeks als Grace bij betreft, die heden en verleden met elkaar verbindt.

Kortom, welke sfeer je ook maar wilt neerzetten, Rörstrand weet raad!

Alessi

Tenzij je pizza of friet serveert, wil je uiteraard je gasten niet met hun vingers laten eten. Oftewel, je hebt bestek nodig dat precies bij jouw zorgvuldig gedekte tafel past. Onze suggestie is Alessi en komt van Nederlandse bodem. Het is klassiek. Het is ook modern. Oftewel; het is tijdloos! En ja, zo’n klein detail als het juiste bestek is van groot belang om de sfeer aan tafel helemaal af te maken. Je gaat toch niets aan het toeval overlaten?

Zwiesel 1872

Gezelligheid kent geen tijd. En je bent de klok al gauw bijster wanneer alcoholische sfeerversterkers rijkelijk vloeien! Maar dan wel in glaswerk van de hoogste kwaliteit, uiteraard. En daarvoor gaan we een uitstapje maken naar onze oosterburen. Dankzij Zwiesel 1872 smaken de verfijndste whisky’s, wijnen en cocktails namelijk nóg lekkerder! Hun aroma’s en temperaturen worden namelijk perfect behouden en dat levert alleen maar lachende gezichten op. Om het maar eens met een heel mooi woord te zeggen: proost!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *