gouden oorbellen
Beauty & mode

Versier je oren!

Je oren verdienen het om versierd te worden! Denk bijvoorbeeld eens na over de aanschaf van gouden oorbellen en maak je outfit helemaal af.

Kleed je naar de gelegenheid

Je geeft jezelf met een (nieuw) sieraad een subtiele finishing touch. Mensen zullen in het begin denken: ze ziet er mooi uit, ik kan m’n vinger er niet helemaal opleggen. Er is niets mis met grote gouden “hoops” maar het is ook belangrijk dat je je weet te kleden naar de gelegenheid.

Een feestje

Een feestje met je vrienden is lekker informeel, hierbij heb je in principe vrij spel qua kleding en sieraden. Ga je voor knopjes of oorringen?. Zorg er wel voor dat je kleding comfortabel zit en warm genoeg is. Of je wel of geen hakken aan trekt is helemaal aan jou. Is het bij iemand thuis? Prima trek je hoogste hakken aan. Gaan jullie op kroegentocht dan zijn sneakers je beste vriend.

Uit eten

Hierbij hangt het ervan af waar je uit eten gaat. Sommige mensen zien Mcdonalds of een ander fastfoodketen als uit eten gaan. In dit geval zou je zelfs in je joggingpak op pad kunnen. Wanneer je naar een chiquer restaurant gaat is het leuk als je je opmaakt, nette kleding aantrekt en kiest voor hangende oorbellen of knopjes. 

Familiebijeenkomst 

Wanneer je naar een familiebijeenkomst gaat is het leuk als je de oorbellen draagt die je van iemand daar gekregen hebt. Zo laat je zien dat je het cadeau echt waardeert. Qua kleding voert comfort weer de boventoon en is het verstandig om niet te laag uitgesneden ten tonele te verschijnen. Denk eraan dat jullie misschien gaan wandelen of een andere buitenactiviteit gaan doen. Schoenen waar je lekker op loopt zijn in dit geval onmisbaar.

Prachtig subtiel

Kleine gouden oorbellen kunnen eigenlijk altijd en staat leuk bij zowel een galajurk als bij een simpele t-shirt en een broek. Je straalt en je vriendinnen willen weten waar je die mooie hangers vandaan hebt.

Sieraden cadeau doen?

Zoek je voor iemand een cadeautje? Dan kunnen sieraden goed in de smaak vallen er van uitgaande dat je de ontvanger goed kent. Sieraden zijn net als parfum erg persoonlijk en je wilt natuurlijk niet met het verkeerde op de stoep staan. Probeer eens voorzichtig te hinten zodat je een idee hebt wat hij of zij leuk vindt. Een andere tip is kijken wat diegene nu zoal draagt en daar je keuze op baseren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *