Pulsar horloges
Beauty & mode

Hoe draag je een horloge?

Het horloge is natuurlijk het belangrijkste en mooiste accessoire voor elke mannelijke outfit. Hierdoor krijgt de outfit extra klasse en personaliseer je je outfit. Daarnaast komt het verzorgt en stijlvol over. Het horloge en hoe deze gedragen wordt zegt veel over de persoon.

Horloges komen in allerlei soorten en maten. Denk aan verschillende materialen en afwerkingen. Maar daarnaast heb je bij de juwelier ook nog smartwatches, quartz horloges en mechanische horloges. Maar hoe zorg je ervoor dat je het juiste horloge draagt bij de juiste gelegenheid en/of outfit? Bekijk ons advies hieronder.

Hoe bepaal je welk horloge je draagt bij welke gelegenheid?

De gelegenheid is het allerbelangrijkste in de afweging welk horloge je om gaat doen. Bij elke setting past een bepaalde outfit met een bijbehorend horloge. Als je een formele gelegenheid hebt kun je het beste kiezen voor een net horloge. Een zogeheten dress watch. Dit horloge staat mooi onder een pak en is onopvallend. Niet te pronkerig, wel een mooie subtiele toevoeging aan je outfit.

Een tweede optie is om een duikhorloge te dragen. Zorg er in dat geval wel voor dat je een leren bandje hebt. Zo maak je het horloge formeler. Bij informelere samenkomsten kun je in principe bijna elk type horloge dragen, als het maar goed afgestemd is op de outfit.

Hoe stem je je horloge af op je outfit?

De volgende stap is natuurlijk je horloge afstemmen op je outfit. Dit kun je het beste doen op basis van kleur. Let hierbij vooral op de details, zoals je riem of schoenen. Als je horloge een leren bandje heeft is het altijd goed om een riem of schoenen te dragen met dezelfde kleur.

Hierdoor ziet men dat jouw outfit doordacht is en kom je professioneel en verzorgt over. Daarnaast is het ook enorm van belang dat het horloge goed om je pols past. Een te los gedragen horloge staat erg slonzig en komt onprofessioneel over.

Horloge voor elke gelegenheid

Het is dus goed om meerdere horloges en bandjes te hebben voor verschillende outfits en gelegenheden. Gelukkig hoeft een mooi horloge hoeft tegenwoordig geen duizenden of honderden euro’s meer te kosten. Bekijk bijvoorbeeld eens deze Pulsar horloges.

Onze tip: koop eerst een net horloge dat bij veel outfits en gelegenheden past, breid daarna op je eigen tempo je collectie uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *