Vrije tijd

Luxe vakantie? Kies Denemarken!

Op vakantie gaan is op dit moment nog steeds moeilijk, maar het kan geen kwaad om alvast vooruit te kijken. Heb jij altijd al op een super luxe vakantie willen gaan? Dan is Denemarken de keuze voor jou! Waarom? Dat lees je hier!

Vakantiehuizen 

In Denemarken vind je de meest luxe en relaxte vakantiehuizen. Zo kun je vakantiehuizen bij het strand huren. Deze huizen bevatten alles van bad tot hele sauna’s! Deze vakantiehuizen zijn ingericht met een typisch Deens interieur. Het beste van deze huizen is dat het ook nog eens goedkoop is! Je betaalt de huur voor de periode en je kunt met zo veel (als het past in het huis) in het huis verblijven. Je kunt al makkelijk een week met z’n vier verblijven in een vakantiehuis aan het strand voor maar 600 euro! Als dat niet een koopje is dan weet ik het ook niet meer. 

Prachtige natuur 

Naast de luxe vakantiehuizen, kun je heerlijk genieten van de natuur in Denemarken. Je kunt in het Noorden van Denemarken zelfs een stukje woestijn vinden! Ook zijn er verschillende eilanden waar je naartoe kunt reizen. Je vindt er prachtige uitgestrekte stranden met schoon blauw water. Je kunt hier dus ook prachtig wandelen aan het strand. Daarnaast kun je ook mooi op vakantie hier met je hond. Het is op sommige locaties zelfs mogelijk om paarden te huren om een strandrit te doen.

Scandinavië

Denemarken is een Scandinavisch land en je kunt makkelijk door reizen naar Noorwegen, Zweden of Finland. Zo kun je het meeste uit je vakantie halen! In Noorwegen kun je genieten van de prachtige gebergte en fjorden en in Finland kun je naar het dorp van de kerstman. Het meest prachtige is misschien wel Lapland. 

Activiteiten

In Denemarken is van alles te doen voor jong en oud. Zo kun je met het hele gezin gezellig naar Legoland of verdiepen in historie door de kastelen in Denemarken te bezoeken. Nog een mooie locatie is Esbjerg. Hier vind je reuzenbeelden die geïnspireerd zijn op de Moai van Paaseiland. Houd je van pretparken? Dan moet je het oudste pretpark van de hele wereld bezoeken. Ja, deze zit in Denemarken! In een hertenbos met ruim 2000 herten bevindt het oude pretpark zich. 
Wil je nog veel meer ontdekken over Denemarken en de mogelijkheden om daar op vakantie te gaan? Meer informatie kun je vinden op deze website.

Dit vind je misschien ook leuk...