Haal het campinggevoel naar je eigen tuin met deze tips
Geen categorie

Haal het campinggevoel naar je eigen tuin met deze tips

Met hittegolf na hittegolf is het belangrijk om lekker koel te blijven en te kunnen genieten in je tuin. Zeker wanneer je (kleine) kinderen hebt is het zaak om deze te blijven vermaken op zo’n warme dag. Wist je dat je het campinggevoel gemakkelijk naar je eigen tuin kunt halen? Lees nu verder en ontdek hoe!

Een opblaaszwembad

Om als ouder lekker te kunnen genieten is het belangrijk dat je kinderen zich ook kunnen vermaken. Hoe kan dit beter op de warme zomerdag dan met een (opblaas)zwembad? Dit hoeft niet eens enorm duur te zijn. Er zijn namelijk goedkope zwembaden te verkrijgen. Zo kunnen de kinderen lekker genieten van waterpret (en kun jij zelf ook lekker afkoelen).

Kampeerspullen in de tuin

Niet naar de camping dit jaar? Dan haal je de camping toch naar jou! Geniet lekker buiten in nieuwe campingstoelen en ga lekker picknicken in de tuin. Of zet een tent op, inclusief slaapmat en slaapzak en laat de kinderen lekker kamperen in eigen tuin! Veilig, goedkoop en heerlijk voor de kinderen. Je kunt de ervaring compleet maken door lekker te badmintonnen en leuke spelletjes te spelen op je campingset.

Barbecue├źn

Er zijn weinig dingen gezelliger dan lekker buiten eten en drinken met zijn allen. Zet de parasol op, haal lekker vlees in huis en geniet met familie en vrienden van een barbecue. Dit is niet per se het campinggevoel, maar zeker wel het zomergevoel. Zeker als het zwembad lekker staat en de kinderen de ruimte hebben om te spelen. Lekker genieten in eigen tuin voor allemaal!

In plaats van barbecue├źn kun je ook lekker gewoon buiten eten met het eten wat je binnen hebt bereid of picknicken. Het is jouw feestje!

Campingspelletjes

Het campinggevoel is niet het campinggevoel zonder gezellige spelletjes. Een lekker potje pesten, kwartetten, yahtzee, skipbo of actief badmintonnen. Het spelen van deze spelletjes is heerlijk en geeft echt het vakantiegevoel.

Haal het meeste uit vakantie in eigen tuin

Kleed de tuin lekker aan met lichtjes en andere decoratie om het helemaal gezellig te maken. Wanneer de kinderen gaan slapen in de tent doe je er goed aan om ze in te smeren met muggenspray voor het geval dat er een vlieg in de tent zit. Dit is immers ook beter voor je eigen nachtrust. En vergeet vooral niet om te genieten!

Dit vind je misschien ook leuk...